Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegger-amsterdam.nl


  Waarzeggers uit Amsterdam kijken voor u in de sterren en geven direct live antwoord
Paswoord vergeten?
     
  Waarzeggers uit Amsterdam geven direct live antwoord  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Live ervaringen over Live live waarzeggers uit Amsterdam
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegger-amsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Amber
  Ervaring met waarzegger Amber
  Zeer rustige, vriendelijke en geduldige dame.
Ze kon goed invoelen en bleef telkens bij de essentie. Hoop dat haar voorspellingen uitkomen.

Grtjs Lotus




Ervaring van Kiran  met waarzegger Amber   Ervaring van Kiran  met waarzegger Amber   Ervaring van Kiran geplaatst op 1 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  lieve Olga.
Bedankt dat je altijd zo een geduld hebt.
Heel fijn dat ik jou heb mogen spreken.




Ervaring van Betty met waarzegger Olga   Ervaring van Betty met waarzegger Olga   Ervaring van Betty geplaatst op 30 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Carola
  Ervaring met waarzegger Carola
  ik kwam per toeval bij Carola uit, bedankt voor je voorspellingen. Jij bent oprecht, eerlijk . Ik volg je raad op das zeker.




Ervaring van Bert met waarzegger Carola   Ervaring van Bert met waarzegger Carola   Ervaring van Bert geplaatst op 30 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ellah
  Ervaring met waarzegger Ellah
  Fijn gesprek met Ellah gehad. Heeft me een zeer positief gevoel gegeven over de toekomst. Wanneer ik de vrouw tegen kom die mij verder helpt als verpleegkundige, laat ik het u weten.
Super bedankt.




Ervaring van Adrienne met waarzegger Ellah   Ervaring van Adrienne met waarzegger Ellah   Ervaring van Adrienne geplaatst op 30 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Ellah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ellah
  Ervaring met waarzegger Ellah
  Heel erg bedankt voor het duidelijke en fijne gesprek!
Liefs, Karin




Ervaring van Karin met waarzegger Ellah   Ervaring van Karin met waarzegger Ellah   Ervaring van Karin geplaatst op 30 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Ellah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ellize
  Ervaring met waarzegger Ellize
  Wauw, Ik moet effe bekomen. Paar dagen na ik haar belde moet ik constateren het wel ook echt gebeurd is wat ze me vertelde.
Het is meer dan de moeite waard ze te bellen.
Bedankt moet nog effe bekomen.
Groetjes.








Ervaring van Lin met waarzegger Ellize   Ervaring van Lin met waarzegger Ellize   Ervaring van Lin geplaatst op 30 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Ellize  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Zoe
  Ervaring met waarzegger Zoe
  Beste Zoe,
Ik heb je afgelopen maandag gesproken, wat jij allemaal zei/zag is precies zo uitgekomen.
Wauw wat ben jij goed.
Liefs L....




Ervaring van L met waarzegger Zoe   Ervaring van L met waarzegger Zoe   Ervaring van L geplaatst op 30 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shiloh
  Ervaring met waarzegger Shiloh
  Super. Shiloh zag alles meteen. zonder dat ze vroeg achter naam of gelijk wat, echt geweldig. xx Moon
.




Ervaring van Moon met waarzegger Shiloh   Ervaring van Moon met waarzegger Shiloh   Ervaring van Moon geplaatst op 30 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Shiloh  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Johannes
  Ervaring met waarzegger Johannes
  Dankje voor je snelle reactie Johannes, het heeft me enorm opgelucht. Ik ga je zeker nog contacteren. grt Adam.




Ervaring van Adam met waarzegger Johannes   Ervaring van Adam met waarzegger Johannes   Ervaring van Adam geplaatst op 30 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Dennis
  Ervaring met waarzegger Dennis
  Lieve Dennis, wat ben jij een eerlijke en oprechte medium. Met hele mooie krachten en zit er echt nooit naast!! Zo wat heb jij mij geholpen zeg!! Jij geeft me de juiste inzichten op alle vlakken. Ik heb jou geregeld gebeld naar je hebt er nooit naast gezeten. Lieve mensen, wil je echt goed, eerlijk en oprecht geholpen worden, dan ben je bij Dennis aan t juiste adres!! Ervaar het zelf.. lieve groeten S.




Ervaring van Suzanne  met waarzegger Dennis   Ervaring van Suzanne  met waarzegger Dennis   Ervaring van Suzanne geplaatst op 29 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Wat is dit een lieve vrouw met veel rust in haar lijf. Ik wist niet wat er zitten Mensen bestonden, zo gauw als ik kan dan neem ik weer contact met u op.




Ervaring van andre met waarzegger Isha   Ervaring van andre met waarzegger Isha   Ervaring van andre geplaatst op 29 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Zoe
  Ervaring met waarzegger Zoe
  Beste Zoe,
Je voorspelling is ivm werk alweer uitgekomen met de juiste tijd!
Groetjes je vaste beller.




Ervaring van anoniem met waarzegger Zoe   Ervaring van anoniem met waarzegger Zoe   Ervaring van anoniem geplaatst op 29 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Lieve Isha ik heb je net gesproken, u bent een engel. Bedankt ik spreek je snel Groetjes Gina.




Ervaring van Gina met waarzegger Isha   Ervaring van Gina met waarzegger Isha   Ervaring van Gina geplaatst op 29 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ellah
  Ervaring met waarzegger Ellah
  Wowww….. wat is zij goed! Alles klopt gewoon wat ze allemaal zei en ik heb volste vertrouwen dat mijn voorspelling uitkomt.




Ervaring van Resh  met waarzegger Ellah   Ervaring van Resh  met waarzegger Ellah   Ervaring van Resh geplaatst op 29 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Ellah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jos
  Ervaring met waarzegger Jos
  Hij had gelijk. hij nam contact op na een anderhalve week en heel zijn houding veranderde. ook al leek het onmogelijk, het is gegaan zoals Jos zei.




Ervaring van anoniem met waarzegger Jos   Ervaring van anoniem met waarzegger Jos   Ervaring van anoniem geplaatst op 29 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Oceana
  Ervaring met waarzegger Oceana
  Your simply the Best Oceana alles wat je heb gezegd is uitgekomen. over 7 weken zou de man een gesprek met mij hebben, iets eerder dan ik zou verwachten zelfs, nou het klopt. De eerdere gesprekken zijn er ook geweest net zoals je voorspelde ongelofelijk wat ben jij goed. Veel liefs Fleur en zeker zal ik je weer contacteren in de toekomst.




Ervaring van Fleur met waarzegger Oceana   Ervaring van Fleur met waarzegger Oceana   Ervaring van Fleur geplaatst op 29 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Louisa, Vond het erg fijn om met jou te praten je gaf me echt weer die rust en zelfvertrouwen. Ik hoop je binnenkort weer eens op te bellen en je te vertellen dat je voorspelingen zijn uitgekomen. Je bent echt een topper. x Lana.




Ervaring van Lana met waarzegger Louisa   Ervaring van Lana met waarzegger Louisa   Ervaring van Lana geplaatst op 29 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anne
  Ervaring met waarzegger Anne
  Bedankt voor t gesprek. Bel zeker snel weer. Groetjes D




Ervaring van D met waarzegger Anne   Ervaring van D met waarzegger Anne   Ervaring van D geplaatst op 28 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger KC
  Ervaring met waarzegger KC
  Hoi KC,
Heb je gisteren weer gesproken vanwege mijn twin. Je voelt alles zo goed aan. Als je je ingevingen doorgeeft dan voel ik echt aan dat het klopt. Je bent meer dan 5sterren waard!!!




Ervaring van M met waarzegger KC   Ervaring van M met waarzegger KC   Ervaring van M geplaatst op 28 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met KC  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Thaiis
  Ervaring met waarzegger Thaiis
  Lieve Thaiis, Na ons telefoongesprek heb je me weer moed gegeven. Je inzichten kloppen helemaal en ik hoop dat je voorspellingen ook zo kloppend zullen zijn. Veel liefs.




Ervaring van Lucas met waarzegger Thaiis   Ervaring van Lucas met waarzegger Thaiis   Ervaring van Lucas geplaatst op 28 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Malie
  Ervaring met waarzegger Malie
  het was leuk om je te bellen dank je Malie.
Wat zie jij veel, bedankt voor de verwittigingen op het financiele vlak.
xx Jannie




Ervaring van Jannie met waarzegger Malie   Ervaring van Jannie met waarzegger Malie   Ervaring van Jannie geplaatst op 28 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karlien
  Ervaring met waarzegger Karlien
  Hoi Karlien, weer een voorspelling van jou uitgekomen. Wat een ervaring iedere keer weer. In het begin kon ik je voorspellingen niet begrijpen of plaatsen, maar jij bleef zeggen dat ik het in mijn achterhoofd moet houden. Liefs Lisa x.




Ervaring van Lisa met waarzegger Karlien   Ervaring van Lisa met waarzegger Karlien   Ervaring van Lisa geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lies
  Ervaring met waarzegger Lies
  Ik ga je zeker vaker bellen. Dankjewel Lies voor je prachtige en fijne woorden!




Ervaring van K met waarzegger Lies   Ervaring van K met waarzegger Lies   Ervaring van K geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lies  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Minoe Astrid
  Ervaring met waarzegger Minoe Astrid
  Lieve Minoe, dank voor de bijzondere reading die ik van jou heb mogen ontvangen vanuit jouw eigenheid. Mooi en bijzonder hoe de dingen tot jou komen!




Ervaring van anja met waarzegger Minoe Astrid   Ervaring van anja met waarzegger Minoe Astrid   Ervaring van anja geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Minoe Astrid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Venus
  Ervaring met waarzegger Venus
  Lieve Venus,
dank voor je advies, inzicht, geduld en al je hulp . Ik bel je binnenkort nog eens op.





Ervaring van Frits met waarzegger Venus   Ervaring van Frits met waarzegger Venus   Ervaring van Frits geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Venus  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MB Rhais
  Ervaring met waarzegger MB Rhais
  dank u MB R. je hebt mij helemaal gerustgesteld.

Je geeft echt vertrouwen.
Bedankt voor aangenaam gesprek, Sara.




Ervaring van Sara met waarzegger MB Rhais   Ervaring van Sara met waarzegger MB Rhais   Ervaring van Sara geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isa
  Ervaring met waarzegger Isa
  Vandaag een kaartlegging gehad van Isa. Ze kan de kaarten goed duiden en wat ze vertelde klopt.
Mooie legging. Dank je
Anny




Ervaring van Anny met waarzegger Isa   Ervaring van Anny met waarzegger Isa   Ervaring van Anny geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger John
  Ervaring met waarzegger John
  Lieve John, bedankt voor het leuke consult. Ik bel je zeker terug.
Nog een fijne dag en tot snel.




Ervaring van Noa met waarzegger John   Ervaring van Noa met waarzegger John   Ervaring van Noa geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Oceana
  Ervaring met waarzegger Oceana
  Wat een leuke inzichten van je, Oceana. Ben daar heel blij mee. voelt heel oprecht aan.




Ervaring van Shanna met waarzegger Oceana   Ervaring van Shanna met waarzegger Oceana   Ervaring van Shanna geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Alex
  Ervaring met waarzegger Alex
  hi Alex
vorige week belde ik over mijn vriendin, je zei dat ze voor 1 oktober terug zou komen en het weer met me wil gaan proberen. Helemaal gelijk !!!




Ervaring van Paul met waarzegger Alex   Ervaring van Paul met waarzegger Alex   Ervaring van Paul geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Lieve Olga,
Wat n superfijn gesprek en pak van mijn hart. Je weet wel die vrouw met de rozen balonnen aan de trouwauto hihi...Mijn beltegoed was op, maar wou nog zeggen dat je betrokkenheid en meekijken in de situatie heel warm en steunend voelt. Dank voor wie je bent. Ik bel je nog met een follow up.
Many blessings!




Ervaring van Buvana met waarzegger Olga   Ervaring van Buvana met waarzegger Olga   Ervaring van Buvana geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Venus
  Ervaring met waarzegger Venus
  Bedankt lieve Venus voor ons leuke gesprek van daarnet. Ik ben een lange tijd onzeker geweest over mezelf dat kwam ook door mijn ex keek altijd tegen hem op en waarom eigenlijk. vond het erg fijn te horen dat jij aanvoelde dat ik nu een sterke vrouw ben ik weet ook wel dat ik beter verdien maar om het zo van jou bevestigd te krijgen deed mij goed. Ik ga voor iemand die mij gelijkwaardig behandeld. Liefs Claudia.




Ervaring van Claudia met waarzegger Venus   Ervaring van Claudia met waarzegger Venus   Ervaring van Claudia geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Venus  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Minoe Astrid
  Ervaring met waarzegger Minoe Astrid
  Minoe is een zeer oprecht helderziende. Ik bel je zeker weer terug. Dikke knuffel van Nirva.




Ervaring van Nirva met waarzegger Minoe Astrid   Ervaring van Nirva met waarzegger Minoe Astrid   Ervaring van Nirva geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Minoe Astrid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Laila
  Ervaring met waarzegger Laila
  Laila, bedankt voor je visie en advies. Ik zal deze mooie inzichten ter harte nemen.

Veel licht en dank.

Liefs Dinetha.




Ervaring van Dinetha met waarzegger Laila   Ervaring van Dinetha met waarzegger Laila   Ervaring van Dinetha geplaatst op 27 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olivia
  Ervaring met waarzegger Olivia
  Dankjewel voor je tijd en duidelijke voorspellingen, als het uitkomt hoor je het van me, liefs Sandy




Ervaring van Sandy met waarzegger Olivia   Ervaring van Sandy met waarzegger Olivia   Ervaring van Sandy geplaatst op 26 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olivia  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzegger-amsterdam.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzegger-amsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegger-amsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegger-amsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden