Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegger-amsterdam.nl


  Waarzeggers uit Amsterdam kijken voor u in de sterren en geven direct live antwoord
Paswoord vergeten?
     
  Waarzeggers uit Amsterdam geven direct live antwoord  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Live ervaringen over Live live waarzeggers uit Amsterdam
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegger-amsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jos
  Ervaring met waarzegger Jos
  Jos ik las de reviews en heb jou ook gebeld, razendsnel antwoord en voorspelling dat we snel contact zouden hebben. En inderdaad je had gelijk. Wow ik weet niet hoe je het doet maar het komt uit. Vandaag jou weer gebeld, je zei dat we elkaar gingen zien komende week, ik ben benieuwd of dit ook weer gaat uitkomen, en weer was je zo snel met je voorspelling. Thanks.




Ervaring van Frank met waarzegger Jos   Ervaring van Frank met waarzegger Jos   Ervaring van Frank geplaatst op 8 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Deze man is geweldig.
Ik belde hem op, omdat ik heel diep zat in een situatie.
Hij wist mij niet alleen mooie woorden te vertellen, maar hij deed dit ook nog eens op zo een luchtige manier vol humor.
Een geschenk om mee te mogen praten, als je het licht even kwijt bent en op zoek bent naar hoop en een lach.




Ervaring van Joyce met waarzegger Gunter   Ervaring van Joyce met waarzegger Gunter   Ervaring van Joyce geplaatst op 8 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sissy
  Ervaring met waarzegger Sissy
  Vanochtend heb ik voor het eerst Sissy gesproken en voor ik iets kon vertellen kwam er een waterval aan informatie en dit klopte helemaal. Zij heeft mij een heel gelukkig gevoel gegeven voor de toekomst met mijn grote liefde en mijn (klein)kinderen.




Ervaring van gelukkige vrouw met waarzegger Sissy   Ervaring van gelukkige vrouw met waarzegger Sissy   Ervaring van gelukkige vrouw geplaatst op 8 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Shania
  Ervaring met waarzegger Shania
  Beste Shania, je bent een lieve vrouw om mee te praten. Ik moet mij geen zorgen maken, bedankt en tot bels.
Inge.




Ervaring van Inge met waarzegger Shania   Ervaring van Inge met waarzegger Shania   Ervaring van Inge geplaatst op 8 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marco
  Ervaring met waarzegger Marco
  Dankjewel. Direct to the point, rustig vriendelijk. Vol afwachting hopend dat je voorspelling uitkomt. Inge.




Ervaring van Inge met waarzegger Marco   Ervaring van Inge met waarzegger Marco   Ervaring van Inge geplaatst op 7 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marco  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yoshua
  Ervaring met waarzegger Yoshua
  Yoshua, het gaat toch goedkomen, op de een of andere manier is er nog iemand, een man, bij betrokken en die schopt herrie. De rest gaat gewoon zoals gepland en ik moet ook mijn verstand blijven gebruiken.




Ervaring van Maria met waarzegger Yoshua   Ervaring van Maria met waarzegger Yoshua   Ervaring van Maria geplaatst op 7 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Thaiis
  Ervaring met waarzegger Thaiis
  Thaiis is een beetje mijn steun en toeverlaat geworden de afgelopen weken.
Hoe vaak ik haar ook belde, ze zag steeds wat er aan de hand was.
En hoe donker mijn wolken ook werden, zij bleef het zelfde zien voor de toekomst.
Nu maar wachten tot het uit komt, maar deze vrouw zit in mijn hart. Dus ik heb er alle vertrouwen in.




Ervaring van Joyce met waarzegger Thaiis   Ervaring van Joyce met waarzegger Thaiis   Ervaring van Joyce geplaatst op 7 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nina
  Ervaring met waarzegger Nina
  Beste Nina ,

Blij met u gepraat te hebben alles klopt zoals en bus
Bedankt tot de volgende
Grt Tanja.




Ervaring van Tanja met waarzegger Nina   Ervaring van Tanja met waarzegger Nina   Ervaring van Tanja geplaatst op 7 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Beau
  Ervaring met waarzegger Beau
  Hierbij wil ik graag een top beoordeling geven voor een van de beste mediums op de lijn. Ik heb Beau al vaak gesproken en is echt goed en helder in de inzichten die hij geeft. Tot nu toe had je het steeds aan het juiste eind. En dankzij jou is een hele moeilijke periode draagbaar geworden. Bedankt en tot snel.




Ervaring van Marij met waarzegger Beau   Ervaring van Marij met waarzegger Beau   Ervaring van Marij geplaatst op 7 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Moni
  Ervaring met waarzegger Moni
  Ik heb je net aan de lijn gehad en je laten praten. Ik moest niet veel uitleggen. Je schetste mijn situatie zoals die is.
xxx.




Ervaring van anoniem met waarzegger Moni   Ervaring van anoniem met waarzegger Moni   Ervaring van anoniem geplaatst op 7 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Moni  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Soms zoek ik me suf naar antwoorden en dan vraag ik het jou Anouk en dan ben ik weer een stuk wijzer. Ondanks al die voorspellingen die zijn uitgekomen, blijf ik af en toe onzeker. Met alle geduld vertel je mij dan weer wat je ziet en moet ik achteraf constateren dat de zorgen niet altijd nodig waren. Anouk je extreem goede kaartlegster, zeg ik als kaartlegster.




Ervaring van luna met waarzegger Anouk   Ervaring van luna met waarzegger Anouk   Ervaring van luna geplaatst op 7 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Een hele lieve, warme en oprechte dame. Heb een fijne en verhelderende reading gehad. Over een liefde, waar ik open voor sta. De tijd zal t leren. En ze zei uit t niets dat ik andere werk ga krijgen. En dat ik al lang met tegen zin aan t werk ga. Terwijl ik niks gezegd heb. En over mijn vader gehad, die er helaas niet meer is. Ze wist zo te vertellen wat er aan de hand was met hem. En over mijn moeder, dat we haar de rijd moeten geven om alles te verwerken. Ik kan haar zeker aanraden. En ik zal haar zeker vaker bellen. Lieve warme groet, Suzanne.




Ervaring van Suzanne met waarzegger Desteny   Ervaring van Suzanne met waarzegger Desteny   Ervaring van Suzanne geplaatst op 6 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Zakelijk gesprek gehad met jou in verband met de huidige crisis. Ik zag het somber in maar heb tegen mijn gewoonte in ( ik ben nogal eigenzinnig wat zaken betreft) jouw stappenplan gevolgd. En halleluja we ademen terug zakelijk. Ik kan je niet genoeg bedanken en ik bel je nu vaker om alles te bespreken.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Anouk   Ervaring van Anoniem met waarzegger Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 6 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jos
  Ervaring met waarzegger Jos
  Jos ik heb je vandaag 2 keer ongerust gebeld omdat hij niet reageerde maar je stelde me gerust dat hij zou reageren en ook zou langskomen en dat is ook zo gebeurd. Dankjewel.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Jos   Ervaring van Anoniem met waarzegger Jos   Ervaring van Anoniem geplaatst op 6 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Noura
  Ervaring met waarzegger Noura
  Ik ken jou nog maar even, de dingen die je mij zegde en nog zegt en de manier waarop ik het moest doen is allemaal waarheid.
Je voorspelt niet alleen goed, het is ook de hulp van jou manier waarop jij het doet en zegt. Dat alles op de juiste plaats valt, en dat het zo zal zijn, en is.
De manier hoe jij werkt voor en met mensen is zeldzaam, en met een heel groot hart.
Dankje x I.




Ervaring van Onrustig bellertje met waarzegger Noura   Ervaring van Onrustig bellertje met waarzegger Noura   Ervaring van Onrustig bellertje geplaatst op 5 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yoshua
  Ervaring met waarzegger Yoshua
  Hartelijk dank voor je bevestigingen lieve Joshua.

Hou je op de hoogte.

Was een hele mooie reading en vooral wat je vertelde over de ontwikkelingen, supermooi.
Als ik zeg duiven dan weet je denk ik wel wie ik ben, prachtig.

Bedankt nogmaals.

Een super happy vrouw.




Ervaring van Happy girl met waarzegger Yoshua   Ervaring van Happy girl met waarzegger Yoshua   Ervaring van Happy girl geplaatst op 5 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jos
  Ervaring met waarzegger Jos
  Hoi Jos ik sprak jou vanmorgen je zei dat je aanvoelde dat ik vandaag nog een berichtje zou krijgen en precies drie uurtjes daarna kreeg ik een appje. Jou voorspelling is echt uitgekomen. Hartelijk dank.
.




Ervaring van Ingrid met waarzegger Jos   Ervaring van Ingrid met waarzegger Jos   Ervaring van Ingrid geplaatst op 5 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Dag Joke ik heb jou net gebeld. Bedankt voor de mooie voorspelling. Je laatste zin heeft me goed gedaan.
Ik bel jou nog. Grtjs Rita.




Ervaring van rita met waarzegger Joke   Ervaring van rita met waarzegger Joke   Ervaring van rita geplaatst op 4 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Amber
  Ervaring met waarzegger Amber
  lieve amber
je bent een topper op deze lijn en ik wil dat graag delen met iedereen .

Dank lieve amber.




Ervaring van ano met waarzegger Amber   Ervaring van ano met waarzegger Amber   Ervaring van ano geplaatst op 4 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Beau
  Ervaring met waarzegger Beau
  Deze man is een genot om mee te praten en hij weet nog dingen ook.

Heel erg bedankt voor de interessante gesprekken, adviezen en inzichten.
Bovendien had je nog gelijk ook, met mijn huizen is alles helemaal goed gekomen.

.




Ervaring van Nienke met waarzegger Beau   Ervaring van Nienke met waarzegger Beau   Ervaring van Nienke geplaatst op 4 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Romyna
  Ervaring met waarzegger Romyna
  Romyna, mijn steun en toeverlaat. Zonder haar zou ik het niet geweten hebben de afgelopen dagen. WEER heb je gelijk en WEER zijn er voorspellingen van jou uitgekomen, terwijl ik de hoop echt begon op te geven. Je blijft hoe dan ook bij jouw bevindingen en inzichten. Je bent een KEI, in verachilkende opzichten. Mijn dank is dan ook enorm. Jij weet als geen ander hoe moeilijk ik het heb gehad de afgelopen dagen en vandaag kon ik je dan eindelijk dat goede nieuws brengen. Ik zal nooit meer twijfelen aan jou. Romyna is werkelijk een topper en echt de moeite waard om te contacteren. Tot heel snel weer. Liefs, FF.




Ervaring van FF met waarzegger Romyna   Ervaring van FF met waarzegger Romyna   Ervaring van FF geplaatst op 4 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mina
  Ervaring met waarzegger Mina
  Lieve Mina. Ik wil je bedanken voor jouw inspireerde en geruststellende worden. Ik spreek je al jaren. En alles wat je voorspelt hebt, is steeds uitgekomen. De waarschuwingen die je mij ook gaf. Stelde ik erg op prijs. Alles is ook uitgekomen. Je hebt mij ogen geopend. Je gaf ook aan volg je intuitie en dat heb ik ook gedaan.Je bent een oprechte lieve vrouw die eerlijk aangeeft wat je ziet. Of het slecht of goed nieuws is. Je zegt het gewoon. Dat stel ik erg op prijs. Ik zal mijn angsten overwinnen. En ervoor gaan. Zoals je zei ik verdien om ook gelukkig te zijn. En daar hebt je gelijk in.
Dankje wel lieve Mina



Bedankt voor de mooie reading . Ik hoop dat alles weer mag uit komen. Ik laat je dit zeker weten.




Ervaring van Vergin met waarzegger Mina   Ervaring van Vergin met waarzegger Mina   Ervaring van Vergin geplaatst op 4 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Chantal
  Ervaring met waarzegger Chantal
  Chantal je had het heel goed gezien was inderdaad zo er uit bij de kaakchirurg.
Nu nog het andere hoop dat het snel komt vaste beller van je loes.




Ervaring van loes zanoni met waarzegger Chantal   Ervaring van loes zanoni met waarzegger Chantal   Ervaring van loes zanoni geplaatst op 4 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karlien
  Ervaring met waarzegger Karlien
  Karlien fijn dat ik mijn verdriet en pijn over de kinderen kwijt kon NB midden in de nacht. Ik voel me wat rustiger. Dank voor de tips. Ook voor jou veel liefs.




Ervaring van Mama met waarzegger Karlien   Ervaring van Mama met waarzegger Karlien   Ervaring van Mama geplaatst op 4 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yoshua
  Ervaring met waarzegger Yoshua
  Een eerlijke en zuivere persoonlijkheid, stelt je op je gemak en geeft eerlijk en betrouwbaar advies. Goede en duidelijke inzichten. Bedankt voor uw tijd en mooie zuivere energie. Ik kom zeker bij u terug. dank u voor uw raad. Ik kan er zeker wat mee en kan het zeker plaatsen.




Ervaring van Mona met waarzegger Yoshua   Ervaring van Mona met waarzegger Yoshua   Ervaring van Mona geplaatst op 3 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Moni
  Ervaring met waarzegger Moni
  Geweldigggg.. 1 woord.

.




Ervaring van A. met waarzegger Moni   Ervaring van A. met waarzegger Moni   Ervaring van A. geplaatst op 3 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Moni  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Anouk ,
Ge zijt een geweldig straffe madam bij het invoelen van een foto , meer dan zijn geld waard, bedankt om er steeds voor me te zijn.




Ervaring van Twijfeltje met waarzegger Anouk   Ervaring van Twijfeltje met waarzegger Anouk   Ervaring van Twijfeltje geplaatst op 2 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Desteny is vol blijven houden dat er weer contact zou komen en vandaag is het uitgekomen. Desteny weet wie ik bedoel. Zij is een heerlijke nuchtere vrouw met veel gevoel voor humor en de waarheid.




Ervaring van jarige dame met waarzegger Desteny   Ervaring van jarige dame met waarzegger Desteny   Ervaring van jarige dame geplaatst op 2 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Adora
  Ervaring met waarzegger Adora
  Super vriendelijk en zeer sterk bij het invoelen van een foto, toppertje zeker het geld waard.




Ervaring van A.S. met waarzegger Adora   Ervaring van A.S. met waarzegger Adora   Ervaring van A.S. geplaatst op 2 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Meine
  Ervaring met waarzegger Meine
  Meine is snel en duidelijk met antwoorden, fijn om mee te praten, verder heel vriendelijk .




Ervaring van Anoniem met waarzegger Meine   Ervaring van Anoniem met waarzegger Meine   Ervaring van Anoniem geplaatst op 2 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  Dankjewel voor je mooie woorden.
Ze hebben me troost en hoop gegeven, ik hoop dat het uit komt.




Ervaring van J met waarzegger Yuorah   Ervaring van J met waarzegger Yuorah   Ervaring van J geplaatst op 2 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yoshua
  Ervaring met waarzegger Yoshua
  Dank je wel, kort maar krachtig en goed.
Maria of (D).




Ervaring van Maria met waarzegger Yoshua   Ervaring van Maria met waarzegger Yoshua   Ervaring van Maria geplaatst op 2 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MB Rhais
  Ervaring met waarzegger MB Rhais
  Ik kan niet anders zeggen dan dat je een top medium bent. Ik bel je regelmatig en momenteel is dat best vaak je weet van de situatie waarin wij verkeren van mijn schoonmoeders overlijden en nu onlangs mijn schoonvaders overlijden. Ik kan met al mijn vragen bij je terecht ook als het over mezelf gaat, jou is niks vreemd. Jij kan mij weer kalmeren als het over al mijn onzekerheden gaat.
Dank je Rhais.
Je bent een topper.




Ervaring van T.B. met waarzegger MB Rhais   Ervaring van T.B. met waarzegger MB Rhais   Ervaring van T.B. geplaatst op 2 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Stephanie
  Ervaring met waarzegger Stephanie
  Lieve Stephanie, ik heb je gisteren laat voor het eerst gesproken na het sturen van een foto. Je wist precies te vertellen wat je op de foto zag. Je hebt dingen vertelt die juist waren. Je haalde zo de dingen uit die er speelde. Je bent een heel vrolijk en eerlijk mens. Ik hoop dat je voorspellingen uit gaan komen. Ik ga U zeker nog contacten. Dank U.




Ervaring van L met waarzegger Stephanie   Ervaring van L met waarzegger Stephanie   Ervaring van L geplaatst op 2 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Romyna
  Ervaring met waarzegger Romyna
  Romyna is voor mij toch echt de beste op deze lijn. Het geduld en begrip dat zij heeft is ongelofelijk. Geen vraag is te gek en ook al moet ze zaken tig keer herhalen, ze doet het. Zonder haar zou ik niet door een lastig proces kunnen. Ik raad dan ook iedereen aan om eens met Romyna contact op te nemen. Ik hoop ook dat ik heel snel het goede nieuws mag vertellen. Ik blijf hopen en vertrouwen mede dankzij jou. Enorm bedankt en tot heel snel weer. Liefs, FF xx.




Ervaring van FF met waarzegger Romyna   Ervaring van FF met waarzegger Romyna   Ervaring van FF geplaatst op 1 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzegger-amsterdam.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzegger-amsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegger-amsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegger-amsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden