Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegger-amsterdam.nl


  Waarzeggers uit Amsterdam kijken voor u in de sterren en geven direct live antwoord
Paswoord vergeten?
     
  Waarzeggers uit Amsterdam geven direct live antwoord  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Yuorah
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegger-amsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  Yuorah ik bel je heel veel met zorgen ivm. Scheiding en telkens zie jij het goedkomen en geef je mij vertrouwen dankje hierin en je hebt ook een rust over je.

Groetjes en knuffel f.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Yuorah   Ervaring van Anoniem met waarzegger Yuorah   Ervaring van Anoniem geplaatst op 18 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  Yuorah, bij deze wil ik je nog eens bedanken. Voor je super consult en de prachtige inzichten die je me keer op keer geeft. Fijn dat iemand precies weet door welk proces ik heenga . Je bent echt een heel speciaal helderziende . Ik bel je gauw weer op. Alle liefde.




Ervaring van Jean met waarzegger Yuorah   Ervaring van Jean met waarzegger Yuorah   Ervaring van Jean geplaatst op 15 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  Lieve lieve Yuorah, weer een voorspelling van je uitgekomen. Je helpt me al zo lang en tot nu toe loopt alles zoals je zegt.geweldig.




Ervaring van Ludo met waarzegger Yuorah   Ervaring van Ludo met waarzegger Yuorah   Ervaring van Ludo geplaatst op 12 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  Lieve yuorah

Wat ben ik blij u te kennen en het is u nooit te veel als ik bel, ik hoop dat het uitkomt wat je zecht. Dikke duim voor je je bent top.




Ervaring van Maggy met waarzegger Yuorah   Ervaring van Maggy met waarzegger Yuorah   Ervaring van Maggy geplaatst op 28 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  Lieve lieve Yuorah,

Super bedankt voor in mijn leven te zijn.
wat ben je toch geweldig. Dank voor alles.




Ervaring van Sterre met waarzegger Yuorah   Ervaring van Sterre met waarzegger Yuorah   Ervaring van Sterre geplaatst op 28 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  Bedankt voor alles Yuorah. Bedankt voor alles . Dikke knuffel van Daniella. Voor het verdere verloop houd ik je zeker op de hoogte.




Ervaring van Daniella met waarzegger Yuorah   Ervaring van Daniella met waarzegger Yuorah   Ervaring van Daniella geplaatst op 25 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  Ik ben onder de indruk van Yourah, ze heeft een aantal voorspellingen haarscherp aangevoeld. Daarnaast is ze rustig en fijn om mee te praten. Ik wil haar zeker aanraden.
Reggy.




Ervaring van Reggy met waarzegger Yuorah   Ervaring van Reggy met waarzegger Yuorah   Ervaring van Reggy geplaatst op 15 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  Lieve Yuorah,

Opeens besefte ik mij dat ik nog geen getuigenis voor jou had geschreven en die verdien jij oprecht. Jij bent al maanden mijn vriendin op de lijn ;-)

Dank je voor de fijne gesprekken, de geruststelling en de heldere voorspellingen. Jij hebt mij ZO geholpen en ik ben je enorm dankbaar.

Liefs M.




Ervaring van M met waarzegger Yuorah   Ervaring van M met waarzegger Yuorah   Ervaring van M geplaatst op 1 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  Bedankt . Voor mij aan te horen.
Je geeft zoveel rust en vertrouwen

Ik ga nu lekker op vakantie.

Liefs de snelprater van jaren terug.




Ervaring van H met waarzegger Yuorah   Ervaring van H met waarzegger Yuorah   Ervaring van H geplaatst op 22 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  Beste mensen Yuorah is echt de beste medium op deze site al wat ze tegen mij zij kwam allemaal uit. Ik heb ze al meerde keren met haar contact gehad bij mij heeft ze er nog nooit naast gezeten voor mij is Yurah de beste medium op deze site .




Ervaring van Mike met waarzegger Yuorah   Ervaring van Mike met waarzegger Yuorah   Ervaring van Mike geplaatst op 20 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  Lieve Yuorah, wat ben je geweldig en lief.
Ben zo blij met jou. Dankjewel voor alles Willy.




Ervaring van Willy met waarzegger Yuorah   Ervaring van Willy met waarzegger Yuorah   Ervaring van Willy geplaatst op 4 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  Hey Yuorah dank voor de super goede reading.
een collega anoniem.




Ervaring van anoniem met waarzegger Yuorah   Ervaring van anoniem met waarzegger Yuorah   Ervaring van anoniem geplaatst op 11 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  beste Y
we hebben lang met elkaar gepraat. Je bent een spontane vriendelijke vrouw waar ik me heel prettig bij voel. Ik geef u een tien voor inzicht. Heel veel liefs. Thea.




Ervaring van Thea met waarzegger Yuorah   Ervaring van Thea met waarzegger Yuorah   Ervaring van Thea geplaatst op 8 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  Yuorah is 1 van de beste op deze lijn. Ze heeft niet veel tijd nodig om te zeggen waar je nu staat in je verhaal. Echt fantastisch en gedetailleerd. Een rustgevende stem op deze lijn.




Ervaring van MN met waarzegger Yuorah   Ervaring van MN met waarzegger Yuorah   Ervaring van MN geplaatst op 3 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  Hierbij een getuigenis voor Yuorah omdat ze dat meer dan waard is. Heb haar in een korte periode meerdere keren gebeld en ze weet altijd de situatie goed aan te voelen zonder daar 100 vragen aan vooraf te stellen. Ze is doortastend, recht door zee en houd je niet langer aan de lijn dan nodig is. Soms is 5 min al voldoende. Ze is een topper. De beste op deze lijn.




Ervaring van Yvonne met waarzegger Yuorah   Ervaring van Yvonne met waarzegger Yuorah   Ervaring van Yvonne geplaatst op 22 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  Lieve Yourah, wat een steun ben jij al geweest het afgelopen jaar.
Jij hebt zo'n sterk gevoel dat je je kaarten soms niet nodig hebt om mijn energie te lezen.

Ik wil je bedanken om vaak mijn rots in de branding te zijn, keer op keer kan jij me opbeuren en kracht geven om door te gaan.
Je gevoel en voorspellingen zijn correct, ik raad iedereen aan die vast zit of vragen heeft, om jou te contacteren.

Ik blijf dit in ieder geval zeker doen.

Tot snel, groetjes W.




Ervaring van Wendy met waarzegger Yuorah   Ervaring van Wendy met waarzegger Yuorah   Ervaring van Wendy geplaatst op 11 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  Lieve mensen, Yuorah is de beste van de lijn. Ik kan het weten gezien ik haar regelmatig opbel. Gisteren belde ik je met de vraag of ik zou slagen op een examen. Maar jij zei klaar en duidelijk dat je het toch zag goedkomen. Je had gelijk . altijd gelijk. Gisterenavond kreeg ik het nieuws dat ik geslaagd ben. Jij draait er geen doekjes om, houdt niemand langer aan de praat, je bent open, direct, vriendelijk, lief, eerlijk. Gewoon de beste van allemaal. Dankjewel en tot de volgende keer voor een langer gesprek dan. Groetjes, B.




Ervaring van B. met waarzegger Yuorah   Ervaring van B. met waarzegger Yuorah   Ervaring van B. geplaatst op 8 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  Lieve Yuorah,
Ik ben sprakeloos hoe goed u dingen aanvoelt en zeker bent van uw zaak en bevindingen.
Ik kon niet geloven wat u zei en achteraf had u gelijk.
Topper bent U.




Ervaring van Seema met waarzegger Yuorah   Ervaring van Seema met waarzegger Yuorah   Ervaring van Seema geplaatst op 1 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  Lieve Yuorah, ik heb je nu 3x gesproken. En kom nu steeds bij je terug omdat jij mijn gevoel iig echt lijkt te begrijpen.
Dingen waarvan je zeker bent geef je aan, maar je zal niet net als veel collegas zeggen wanneer. Om teleurstelling te voorkomen. Want tijd is moeilijk. Maar juist jij geeft me het vertrouwen dat het uiteindelijk goedkomt.
Jij bent wel het liefste medium dat ik heb gesproken. Een met veel emphatisch vermogen. Liefs, Karin.




Ervaring van Karin met waarzegger Yuorah   Ervaring van Karin met waarzegger Yuorah   Ervaring van Karin geplaatst op 26 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  Dank je voor deze middag.




Ervaring van Cor met waarzegger Yuorah   Ervaring van Cor met waarzegger Yuorah   Ervaring van Cor geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  Wat een ontzettend lieve en geruststellende vrouw.
Ik bel haar regelmatig en ook al is het steeds met het zelfde probleem.
Niet alleen weet ze mij altijd gerust te stellen dat het goed komt, ze geeft ook of eens super duidelijk antwoord op een heel rustgevende manier.




Ervaring van Joyce met waarzegger Yuorah   Ervaring van Joyce met waarzegger Yuorah   Ervaring van Joyce geplaatst op 7 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  Ik bel yuorah al een tijdje met 2 vragen. Namelijk of ik werk zal vinden op school 1 september en of hij mij persoonlijk zal benaderen om.zijn gevoelens te uiten. Werk is inderdaad uit gekomen nu nog het gesprek met hem. Ik ben ook hier over enorm zenuwachtig, ongeduldig, en benieuwd of ook dit zal uitkomen.




Ervaring van Jade met waarzegger Yuorah   Ervaring van Jade met waarzegger Yuorah   Ervaring van Jade geplaatst op 9 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  Dankjewel voor je mooie woorden.
Ze hebben me troost en hoop gegeven, ik hoop dat het uit komt.




Ervaring van J met waarzegger Yuorah   Ervaring van J met waarzegger Yuorah   Ervaring van J geplaatst op 2 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  Lieverd.

Super bedankt je bent echt een topper
je weet wel, mensen echt een aanrader om te bellen.




Ervaring van Aartie met waarzegger Yuorah   Ervaring van Aartie met waarzegger Yuorah   Ervaring van Aartie geplaatst op 26 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  Gewoonweg de allerliefste. Altijd staat ze klaar op je op te peppen. En weet ze waarover ze het heeft. De allerbeste xxx.




Ervaring van Jiska met waarzegger Yuorah   Ervaring van Jiska met waarzegger Yuorah   Ervaring van Jiska geplaatst op 16 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  Yuorah, voelt de situatie meteen aan zoals ze is, ik heb haar al meermaals gebeld omdat ze gewoon geweldig is en bij de beste behoord hier op de lijn.




Ervaring van AA met waarzegger Yuorah   Ervaring van AA met waarzegger Yuorah   Ervaring van AA geplaatst op 24 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  Lieve Yuorah, 1000 maal dank voor het fijne gesprek van daarnet. U voelde alles zo goed aan en heeft me de nodige troost geboden. Ik hoefde niets te zeggen, integendeel, u haalde het probleem onmiddellijk naar boven. 5 Sterren zijn nog te weinig voor jou. Ik geef je het dubbel x x x x x x x x x x Bri.




Ervaring van Bri met waarzegger Yuorah   Ervaring van Bri met waarzegger Yuorah   Ervaring van Bri geplaatst op 10 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  Yuorah. lieve, geduldige, respectvolle n bijzonder voorspellingen doet ze. Yuorah durf ik ook te bellen en zelfs soms gewone dingen te vragen, je ziet het soms echt niet zitten en ik wacht mijn beurt tot ik contact met haar hebt. Yuorah geeft mij ook rust dan kan ik verder en geniet van de dag, dank je Yuorsh .




Ervaring van Jo met waarzegger Yuorah   Ervaring van Jo met waarzegger Yuorah   Ervaring van Jo geplaatst op 5 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  Ha Yuorah, je hebt mij weer echt voor zover dat kan gerustgesteld jij weet wel wat ik bedoel.Wij gaan dit traject samen door en jij bent iedere x degenen die zegt..Dit komt goed. En hou mij daar ook echt aan vast dat weet je ik heb het volle vertrouwen in jou.Dikke knuffel Anja xx
.




Ervaring van Anja met waarzegger Yuorah   Ervaring van Anja met waarzegger Yuorah   Ervaring van Anja geplaatst op 26 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  Ik bel Yuorah nu al een aantal jaren. Zij is heel erg lief, rustig, wijs en heel erg begripvol. Ze geeft eerlijk antwoord en haar voorspellingen komen ook echt uit. Soms loopt een situatie anders dan voorzien maar dat komt door de vrije wil van de persoon in kwestie. Lieve Yuorah, bedankt voor jou en ik spreek je gauw weer. Liefs van Leehla .




Ervaring van Leehla met waarzegger Yuorah   Ervaring van Leehla met waarzegger Yuorah   Ervaring van Leehla geplaatst op 22 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  Dank je wel lieve Yuorah voor het geduld met mij en me tot kalmte te brengen en een beetje gerust te stellen. Hoop dat je het juist heb maar vertrouw zeker op jou.
Je bent 1 van de beste.
Bedankt Anneke.
.




Ervaring van Anneke met waarzegger Yuorah   Ervaring van Anneke met waarzegger Yuorah   Ervaring van Anneke geplaatst op 19 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  Lieve Yuorah, ik spreek je al zo lang en ben heel blij dat ik altijd bij jou terecht kan. Je help me altijd en geeft me rust en goede advies. Wat jij zegt komt ook uit. Je bent een topper ik raad iedereen aan om jou te bellen. Liefs Lalit.




Ervaring van Lalita met waarzegger Yuorah   Ervaring van Lalita met waarzegger Yuorah   Ervaring van Lalita geplaatst op 17 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  dank voor de steun in deze rare tijden. Samen tegen CORONA.




Ervaring van Gerrit met waarzegger Yuorah   Ervaring van Gerrit met waarzegger Yuorah   Ervaring van Gerrit geplaatst op 20 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  Lieve Yuorah, dank je dat jij mij ondersteunde toen ik het eventjes
niet zag zitten. Lief van jou dat je positief ondersteund en jou gaves heb gebruikt. Je bent een Aarde Engel liefs.




Ervaring van J met waarzegger Yuorah   Ervaring van J met waarzegger Yuorah   Ervaring van J geplaatst op 7 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  Lieve Yourah. Ik wil jou heel erg bedanken voor jou hulp, geduld, begrip en de mooi advice die jij heb gegeven. Jou expertise als medium is zo goed en ook mooi. jij bent heel eerlijk en jij geeft mij rust als ik niet het ziet zitten. Dank je lieve Yourah.




Ervaring van J met waarzegger Yuorah   Ervaring van J met waarzegger Yuorah   Ervaring van J geplaatst op 1 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzegger-amsterdam.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzegger-amsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegger-amsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegger-amsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden