Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegger-amsterdam.nl


  Waarzeggers uit Amsterdam kijken voor u in de sterren en geven direct live antwoord
Paswoord vergeten?
     
  Waarzeggers uit Amsterdam geven direct live antwoord  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Sabine
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegger-amsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sabine
  Ervaring met waarzegger Sabine
  Hay love. 2 dagen geleden gesproken en voorspelling is uitgekomen HEELLL onverwachts. Kijk ik weet dat al je voorspellingen altijd uitkomen. Ik schrik me altijd dood hoe snel altijd.




Ervaring van N. met waarzegger Sabine   Ervaring van N. met waarzegger Sabine   Ervaring van N. geplaatst op 28 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sabine
  Ervaring met waarzegger Sabine
  Haha Sabine je had weer is gelijk. Daar was het cadeau van de man die spijt had. Goed gezien hoor top.




Ervaring van x met waarzegger Sabine   Ervaring van x met waarzegger Sabine   Ervaring van x geplaatst op 14 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sabine
  Ervaring met waarzegger Sabine
  Lieve Sabine, je zei het komt snel en je hebt gelijk gekregen. Topper ben je. Dikke knuffels.




Ervaring van anoniempie met waarzegger Sabine   Ervaring van anoniempie met waarzegger Sabine   Ervaring van anoniempie geplaatst op 10 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sabine
  Ervaring met waarzegger Sabine
  Sabine,

Ik kon u net geen fijne dag verder wensen. Dankuwel. En fijn dat ik u kon spreken. Ik kijk uit naar de vooruitzichten. Het kon ook anders uitpakken maar u was er erg positief over. Happy.

Liefs Raveena.




Ervaring van Raveena met waarzegger Sabine   Ervaring van Raveena met waarzegger Sabine   Ervaring van Raveena geplaatst op 22 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sabine
  Ervaring met waarzegger Sabine
  lieve sabine wowww wat ben jij goed zeg keer op keer komt alles uit wat je voorspeld zo goed je zag dat er iemand zwanger was van een tweeling wat ik nog te horen zou krijgen en jahoor een verhuizing van een vriend een lekker ruikend cadeau wat ik zou krijgen en zo kan ik nog wel even doorgaan je verteld geen nonsens gewoon wat je voorspeld komt uit je bent top en ik bel je snel weer xx.




Ervaring van m met waarzegger Sabine   Ervaring van m met waarzegger Sabine   Ervaring van m geplaatst op 13 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sabine
  Ervaring met waarzegger Sabine
  Lieve Sabine mn rots in de branding die veel vragen voor me op lost. Al een paar maanden mn grote steun en je spontaniteit erg top. Je bent een topper. xxx J.




Ervaring van J met waarzegger Sabine   Ervaring van J met waarzegger Sabine   Ervaring van J geplaatst op 30 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sabine
  Ervaring met waarzegger Sabine
  Lieve Sabine,

Eindelijk had ik je gisteren te pakken, echter was de verbinding, van mijn kant uit slecht. De belangrijkste informaties die je hebt gegeven, hoorde ik gelukkig wel. Een hele positieve reading was het. Nu is het afwachten.

Liefs xxxx.




Ervaring van Seyhan met waarzegger Sabine   Ervaring van Seyhan met waarzegger Sabine   Ervaring van Seyhan geplaatst op 23 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sabine
  Ervaring met waarzegger Sabine
  Lieve Sabine, je bent een hele lieve vrouw die me altijd gerust stelt, na elk gesprek. Ik bel je vaak met dezelfde vraag en je blijft altijd even vriendelijk. Ik heb vertrouwen in je voorspellingen.
Liefs R.




Ervaring van Ritu met waarzegger Sabine   Ervaring van Ritu met waarzegger Sabine   Ervaring van Ritu geplaatst op 22 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sabine
  Ervaring met waarzegger Sabine
  Lieve Sabine, ik vind het echt knap maar je zag iets in de kaartjes wat ik net bevestigd heb gekregen. Ik hou je uiteraard op de hoogte. Veel liefs, de dame die je haar houvast noemde.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Sabine   Ervaring van Anoniem met waarzegger Sabine   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sabine
  Ervaring met waarzegger Sabine
  Lieve Sabine weer een aantal voorspellingen van je zijn uitgekomen. Je bent top knuff m x.




Ervaring van mandy met waarzegger Sabine   Ervaring van mandy met waarzegger Sabine   Ervaring van mandy geplaatst op 3 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sabine
  Ervaring met waarzegger Sabine
  Je bent een hele lieve vrouw die veel voorspellingen heeft gedaan. Ik spreek je ondertussen al ongeveer 2 jaar en kan me nog herinneren dat je tijdens het eerste gesprek dingen zei waarvan ik dacht? nee, dat kan echt niet?. En ja hoor, het kwam toch echt uit. Bij elke gesprek sta ik versteld van hoe precies je kan zijn. En zo de laatste keer weer. Blijf zoals je bent. Tot snel. Liefs.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Sabine   Ervaring van Anoniem met waarzegger Sabine   Ervaring van Anoniem geplaatst op 2 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sabine
  Ervaring met waarzegger Sabine
  Lieve Sabine,

Jij bent een van mijn favorieten op de lijn. Alles wat je tot nu toe hebt gezegd is uitgekomen, op werkgebied en in de liefde. Ver van tevoren krijg je inhoudelijk al informatie door over wat er staat te gebeuren. Informatie wat soms in het moment nog niet duidelijk is.maar altijd vlak daarna allemaal uitkomt. Je bent een super lieve vrouw en kei goed in je werk, dankjewel.

Groetjes Daniella.




Ervaring van D. met waarzegger Sabine   Ervaring van D. met waarzegger Sabine   Ervaring van D. geplaatst op 29 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sabine
  Ervaring met waarzegger Sabine
  Jij voorspelde me; 'je gaat voor werk naar het buitenland, binnen nu en drie weken'. Ik kon het onmogelijk plaatsen. Een week later kreeg ik een telefoontje. Ongelofelijk, wat ben jij goed. Liefs.




Ervaring van A. met waarzegger Sabine   Ervaring van A. met waarzegger Sabine   Ervaring van A. geplaatst op 13 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sabine
  Ervaring met waarzegger Sabine
  lieve sabine wat ben je toch goed elke keer alles wat je zegt valt weer als een puzzelstukje op z,n plek.




Ervaring van xxx met waarzegger Sabine   Ervaring van xxx met waarzegger Sabine   Ervaring van xxx geplaatst op 8 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sabine
  Ervaring met waarzegger Sabine
  Hi Sabien, zo bijzonder dat voorspellingen weer zijn uitgekomen. Kon het niet plaatsen tijdens de legging. Maar nog geen dag later is de eerste voorspelling uitgekomen. Je bent een topper.




Ervaring van E. met waarzegger Sabine   Ervaring van E. met waarzegger Sabine   Ervaring van E. geplaatst op 1 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sabine
  Ervaring met waarzegger Sabine
  lieve sabine wat ben jij goed aantal voorspellingen zijn al uitgekomen zelfs dat ik parfum zou krijgen van een man dat hij spijt had zag je goed ik hoop dat je andere voorspellingen ook uitkomen maar heb er het volste vertrouwen in :-).




Ervaring van xxx met waarzegger Sabine   Ervaring van xxx met waarzegger Sabine   Ervaring van xxx geplaatst op 28 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sabine
  Ervaring met waarzegger Sabine
  Sabine jij bent een topper. Je had gezien dat hij ziek was en wenste dat er iemand bij was dit was had je heel goed gezien. Je voorspelde dat er weer contact zou komen, heb je ook goed gezien .
Alles wat je ziet komt uit .




Ervaring van Lydia met waarzegger Sabine   Ervaring van Lydia met waarzegger Sabine   Ervaring van Lydia geplaatst op 20 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sabine
  Ervaring met waarzegger Sabine
  Sabine jij bent een topper. Je had gezien dat hij ziek was en wenste dat er iemand bij was. Dit had je heel goed gezien. Je voorspelde dat er weer contact zou komen, heb je ook goed gezien. Alles wat je ziet komt uit.




Ervaring van Lydia met waarzegger Sabine   Ervaring van Lydia met waarzegger Sabine   Ervaring van Lydia geplaatst op 19 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sabine
  Ervaring met waarzegger Sabine
  Lieve Sabine. Ons gesprek werd afgebroken maar je bent geweldig. Ik laat je zeker weten of je voorspellingen uitkomen. Je bent wel echt super accuraat en zo fijn om mee te praten. Dankjewel.

Liefs.




Ervaring van Ruch met waarzegger Sabine   Ervaring van Ruch met waarzegger Sabine   Ervaring van Ruch geplaatst op 30 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sabine
  Ervaring met waarzegger Sabine
  Super lieve grappige vrouw. Een kanjer in haar vak. mis jou als je er niet bent.




Ervaring van Lydia met waarzegger Sabine   Ervaring van Lydia met waarzegger Sabine   Ervaring van Lydia geplaatst op 28 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sabine
  Ervaring met waarzegger Sabine
  lieve sabine weer een voorspelling uitgekomen van jou je bent top xx.




Ervaring van ;-) met waarzegger Sabine   Ervaring van ;-) met waarzegger Sabine   Ervaring van ;-) geplaatst op 25 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sabine
  Ervaring met waarzegger Sabine
  Lieve Sabine, jou gister even op de valreep nog gesproken. Je hebt mooie voorspellingen gedaan en aangegeven dat het contact weer terugkomt en dat de relatie weer hersteld wordt. Ik hoop dat alles zo mag gaan lopen. Je bent een ontzettend fijne vrouw om mee te praten. Raad iedereen aan om is een keer te bellen. Groetjes, S.




Ervaring van S. met waarzegger Sabine   Ervaring van S. met waarzegger Sabine   Ervaring van S. geplaatst op 29 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sabine
  Ervaring met waarzegger Sabine
  Lieve Sabine,
je hebt mij d'r net veel informatie geven. Je voorspelt iedere keer de zelfde waarnemingen voor mij. Ik praat graag met jouw. Dank voor de activatie. Ik heb vertrouwen in je. Ook kan ik lachen met jouw. Geduld is een schone zaak. Je hoort zeer zeker van me. Zeker als die doekoe is gevallen.

Dikke knuffel lief mens.




Ervaring van Hindoe mama met waarzegger Sabine   Ervaring van Hindoe mama met waarzegger Sabine   Ervaring van Hindoe mama geplaatst op 22 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sabine
  Ervaring met waarzegger Sabine
  lieve lieve sabine, jij bent geweldig, jij bent top, zoveel inzichten, zo goed in wat je doet, ook kan jij op afstand negatieve energie weghalen, super is dat, een echte aanrader voor iedereen en ik ben je heel dankbaar voor alles, fijn je te leren kennen carine N.




Ervaring van carine met waarzegger Sabine   Ervaring van carine met waarzegger Sabine   Ervaring van carine geplaatst op 15 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sabine
  Ervaring met waarzegger Sabine
  Leuk, mooi, lief en gezellig mens. Eerlijk en voelt goed aan om mee te praten. Wacht jouw voorspellingen af. Je hoort binnenkort nog van mij Sabine.




Ervaring van astrid met waarzegger Sabine   Ervaring van astrid met waarzegger Sabine   Ervaring van astrid geplaatst op 15 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sabine
  Ervaring met waarzegger Sabine
  Bedankt voor je consult lieve Sabine, verbinding werd opeens verbroken. Dus heb je niet kunnen bedanken. Ik zal je op de hoogte houden. En bedankt voor het fijne gesprek. Xxx k.




Ervaring van K met waarzegger Sabine   Ervaring van K met waarzegger Sabine   Ervaring van K geplaatst op 7 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sabine
  Ervaring met waarzegger Sabine
  Lieve Sabine, ik heb je een paar keer gesproken een tijdje terug en je hebt me toen heel veel verteld. Alles daarvan is uitgekomen precies zoals je het zei. Je bent echt geweldig en ik ben je er dankbaar voor alles. xxx.




Ervaring van I met waarzegger Sabine   Ervaring van I met waarzegger Sabine   Ervaring van I geplaatst op 5 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sabine
  Ervaring met waarzegger Sabine
  Lieve Sabine, ik heb je een paar keer gesproken een tijdje terug en je hebt me toen heel veel verteld. Alles daarvan is uitgekomen precies zoals je het zei. Je bent echt geweldig en ik ben je er dankbaar voor alles. xxx.




Ervaring van I met waarzegger Sabine   Ervaring van I met waarzegger Sabine   Ervaring van I geplaatst op 4 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sabine
  Ervaring met waarzegger Sabine
  Haii Lieve Sabine, het voelt altijd zo goed om jou te spreken. Ik kan jou niet genoeg bedanken voor alle die tijden dat je er voor mij bent en geduldig naar mij luistert. Daarnaast komen ook altijd jouw voorspellingen uit.
Dikke Knuffel

Tweeling vrouw met kreeft man.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Sabine   Ervaring van Anoniem met waarzegger Sabine   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sabine
  Ervaring met waarzegger Sabine
  Superleukkk je even gesproken te hebben. Bedankt voor alles ik laat je weten zodra ik iets hoor en ook als ik verandering zie bij me broer. Bedankt Sabine groetjes K.




Ervaring van K met waarzegger Sabine   Ervaring van K met waarzegger Sabine   Ervaring van K geplaatst op 6 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sabine
  Ervaring met waarzegger Sabine
  Sabine, je bent ongelooflijk echt waar. Ik probeer jou bijna een week te bereiken je blijft steeds bezet, deze avond dan toch geluk had om jou te spreken. We zijn zwanger zoals je voorspeld had of het een tweeling is laat ik jou volgende week na bezoek gyne weten. Nu ook nog even reactie van de makelaar afwachten en groei van mn zaakje spannend allemaal. Tot gauw heel blij dat ik jou mocht treffen x.




Ervaring van F met waarzegger Sabine   Ervaring van F met waarzegger Sabine   Ervaring van F geplaatst op 3 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sabine
  Ervaring met waarzegger Sabine
  Sabine is zo lief en zuiver. Een vrouw met een hart van goud. Dingen die ze voorspeld zijn te plaatsen en ze spreekt de waarheid. Moeite waard om met deze Engel in contact te komen.

Gr. A.




Ervaring van Angela met waarzegger Sabine   Ervaring van Angela met waarzegger Sabine   Ervaring van Angela geplaatst op 23 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sabine
  Ervaring met waarzegger Sabine
  Lieve lieve Sabine,

yoehoeeeee aantal voorspellingen zijn uitgekomen.Dankjewel dat je er altijd met heel veel geduld voor mij bent. jij bent een hele lieve en zuivere vrouw. ik bel je gauw weer.
Knuffel en kusjes
Tweeling vrouw met kreeft man.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Sabine   Ervaring van Anoniem met waarzegger Sabine   Ervaring van Anoniem geplaatst op 29 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sabine
  Ervaring met waarzegger Sabine
  Ik blijf het zeggen een schat van een vrouw de moeite waard om met Sabine in contact te komen.

Lobi Angela.




Ervaring van Angela met waarzegger Sabine   Ervaring van Angela met waarzegger Sabine   Ervaring van Angela geplaatst op 23 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sabine
  Ervaring met waarzegger Sabine
  Sabine is een top dame met respect en positief. Ik ben zo blij wanneer ik haar aan de lijn krijg een mama met hart van Goud en haar voorspelling is top en wie geduld heeft en positief in het leven staat zal resultaten zien. Als ik jouw niet meer spreek voor dit jaar alvast fijne feestdagen en een gezond 2020. One love Angela.




Ervaring van Angela met waarzegger Sabine   Ervaring van Angela met waarzegger Sabine   Ervaring van Angela geplaatst op 17 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzegger-amsterdam.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzegger-amsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegger-amsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegger-amsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden