Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegger-amsterdam.nl


  Waarzeggers uit Amsterdam kijken voor u in de sterren en geven direct live antwoord
Paswoord vergeten?
     
  Waarzeggers uit Amsterdam geven direct live antwoord  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Karine
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegger-amsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karine
  Ervaring met waarzegger Karine
  Beste Karine, je hebt 1 maand geleden een aantal voorspellingen gedaan. Er zijn al 3 voorspellingen uitgekomen. Ik hoop dat de rest ook uit komt. Ik hou je op de hoogte en bedankt voor alle fijne gesprekken. Gr, V .




Ervaring van V met waarzegger Karine   Ervaring van V met waarzegger Karine   Ervaring van V geplaatst op 11 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karine
  Ervaring met waarzegger Karine
  Karine is een heel rustige vriendelijke dame, erg goed met haar helderziende gave. Ze krijgt veel informatie door, geen vraag is teveel, heeft een engelengeduld en vooral heel oprecht. Mocht zelf na 3 maanden ondervinden dat zij het bij het rechte eind had. Knap hoe ze dat doet.




Ervaring van witte bloesem met waarzegger Karine   Ervaring van witte bloesem met waarzegger Karine   Ervaring van witte bloesem geplaatst op 15 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karine
  Ervaring met waarzegger Karine
  Lieve Karine, ik sprak je een jaar geleden en alles wat je voorspeld had is nu uitgekomen.
Nu begreep ik ook wat je destijds bedoelde.
Steengoed ben je. Sta versteld.
Dankjewel en tot snel XX.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Karine   Ervaring van Anoniem met waarzegger Karine   Ervaring van Anoniem geplaatst op 3 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karine
  Ervaring met waarzegger Karine
  Lieve Karine mijn credit was op dus ik kon je niet meer bedanken.
Bij deze wil ik je bedanken voor je consult. Je bent zo goed. Sta er versteld van.
Ik vertrouw op je voorspellingen die uit gaan komen. Dat laat ik zeker weten.
Tot later. Liefs.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Karine   Ervaring van Anoniem met waarzegger Karine   Ervaring van Anoniem geplaatst op 9 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karine
  Ervaring met waarzegger Karine
  Ik je wil heel erg bedanken Karine, had je gebeld omdat ik iets verloren had en niet terug vond, ongeveer een 10 min dat ik je gebeld heb gevonden. Je hebt gelijk gekregen dat het niet lang zou duren voor ik het terug zou vinden, nogmaals dank je
Chr.




Ervaring van Chr met waarzegger Karine   Ervaring van Chr met waarzegger Karine   Ervaring van Chr geplaatst op 22 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karine
  Ervaring met waarzegger Karine
  Een rustige en vriendelijke vrouw. Hopelijk komen haar voorspellingen ook uit.




Ervaring van Jade met waarzegger Karine   Ervaring van Jade met waarzegger Karine   Ervaring van Jade geplaatst op 4 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karine
  Ervaring met waarzegger Karine
  Net met Karine gesproken mooie vooruitzichten gekregen. Ik herkende veel van wat ze zei, heel goed Medium. Hoop dat het allemaal gaat gebeuren.




Ervaring van anoniem met waarzegger Karine   Ervaring van anoniem met waarzegger Karine   Ervaring van anoniem geplaatst op 22 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karine
  Ervaring met waarzegger Karine
  Dankjewel Karine voor het fijne gesprek en je mooie voorspellingen. Ik ga u zeker nog eens bellen. Excuses dat de verbinding werd verbroken maar de lijn bij mij thuis is slecht momenteel. Liefs Sandra.




Ervaring van Sandra met waarzegger Karine   Ervaring van Sandra met waarzegger Karine   Ervaring van Sandra geplaatst op 1 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karine
  Ervaring met waarzegger Karine
  Je hebt gelijk gekregen je bent top Karine het is gewoon uitgekomen. Knuffels.




Ervaring van anoniem met waarzegger Karine   Ervaring van anoniem met waarzegger Karine   Ervaring van anoniem geplaatst op 18 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karine
  Ervaring met waarzegger Karine
  Voorspellingen zijn echt uitgekomen.
U voorspelde dat mijn vriendin onverwacht zwanger zou raken op jonge leeftijd en nog andere paar dingen. Is uitgekomen.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Karine   Ervaring van Anoniem met waarzegger Karine   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karine
  Ervaring met waarzegger Karine
  Ik heb karine eigenlijk perongeluk gekozen, maar wat een geluk.
Zij heeft mij dingen verteld die mij verbaasden. Ik geloof in haar omdat ze dingen zei die anderen ook al hadden gezegd maar ook zoveel meer.


ik bel haar zeker nog eens terug. Topper.




Ervaring van marc met waarzegger Karine   Ervaring van marc met waarzegger Karine   Ervaring van marc geplaatst op 11 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karine
  Ervaring met waarzegger Karine
  Lieve Karine,
Ik bel u al een geruime tijd over bepaalde zaken, u weet welke deze zijn. Op het financiele zit u steeds spot on. De afgelopen jaren heb ik vele fransformaties doorgemaakt. U steunt mij nog steeds hierin. Ik vind dat u goed bent in datgene wat u doet. De kaarten liegen niet, maar zeggen geen namen. U bent een prettig persoon om mee te praten, ook als ik mij weer eens te veel zorgen maak verzekering. Hiervoor mijn dank en aanbeveling voor mensen die zoekende zijn op de lijn. Salut. Anonieme man.




Ervaring van Er met waarzegger Karine   Ervaring van Er met waarzegger Karine   Ervaring van Er geplaatst op 21 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karine
  Ervaring met waarzegger Karine
  Lieve Karine bedankt voor jouw mooie voorspellingen ze zijn allemaal uitgekomen. Ik heb een fantastische vakantie gehad. Veel liefs van jou trouwe beller.




Ervaring van Ingrid met waarzegger Karine   Ervaring van Ingrid met waarzegger Karine   Ervaring van Ingrid geplaatst op 8 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karine
  Ervaring met waarzegger Karine
  Beste Karin er is al een tweede voorspelling van jou uitgekomen. Nu nog de laatste voorspelling afwachten, ik ben benieuwd. grs Inge.




Ervaring van Inge met waarzegger Karine   Ervaring van Inge met waarzegger Karine   Ervaring van Inge geplaatst op 3 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karine
  Ervaring met waarzegger Karine
  Beste Karin, Je had gelijk dat het geen slecht nieuws ging zijn, een pak van mijn hart, gelukkig maar nu wacht ik nog de andere voorspellingen af.

Grs Inge.




Ervaring van Inge met waarzegger Karine   Ervaring van Inge met waarzegger Karine   Ervaring van Inge geplaatst op 17 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karine
  Ervaring met waarzegger Karine
  Oh lieve karine, ik heb jou sinds kort voor het eerst gesproken, en je wist mij heel veel te vertellen en je zag een mooie toekomst voor mij eindelijk jouw eerste voorspelling is een feit. Kon het eerst niet plaatsen, maar je zag heel veel geld snel mijn kant opkomen.en jahoor heb bericht ontvangen en kan niet wachten, lekker shoppen heb je hierover al gebeld, maar wilde je toch nog meer credits geven je bent een goeie en zo lief en attent rustgevend mensen aarzel niet en bel karine ze is een kei goed luisteren wat ze zegt en noteer alles, ze verteld veel en komt ook uit bedankt karine, tot bels.Xxx.




Ervaring van J met waarzegger Karine   Ervaring van J met waarzegger Karine   Ervaring van J geplaatst op 17 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karine
  Ervaring met waarzegger Karine
  Ook al denk ik bij sommige voorspellingen 'hm, daar twijfel ik toch aan'. altijd heb je gelijk, zowel de leuke als de minder aangename. Behoort bij de top op de lijn.




Ervaring van Ellen met waarzegger Karine   Ervaring van Ellen met waarzegger Karine   Ervaring van Ellen geplaatst op 16 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karine
  Ervaring met waarzegger Karine
  Gisteren heb ik een fijn gesprek gehad met Karine, ik wacht nu tot de voorspelingen uitkomen, je zei veel raken dingen.

Ik wacht vol ongeduld het nieuws af dat ik ga krijgen. En dan laat ik het je weten.

Grs Inge.




Ervaring van Inge met waarzegger Karine   Ervaring van Inge met waarzegger Karine   Ervaring van Inge geplaatst op 15 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karine
  Ervaring met waarzegger Karine
  Ik kon het niet en durfde het niet te geloven,
Maar het is idd allemaal alweer uitgekomen.
Nogmaals dank je wel Karine.




Ervaring van M met waarzegger Karine   Ervaring van M met waarzegger Karine   Ervaring van M geplaatst op 4 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karine
  Ervaring met waarzegger Karine
  Lieve Karin,

Een tijdje geleden belde ik je over mijn ex. Hij zou wel terug komen.
Vandaag belde ik je weer, omdat er een grote discussie is geweest. Maar je bleef bij je standpunt.
Dankjewel om er te zijn.
Joyce xxx.




Ervaring van Joyce met waarzegger Karine   Ervaring van Joyce met waarzegger Karine   Ervaring van Joyce geplaatst op 16 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karine
  Ervaring met waarzegger Karine
  U zag ontzettend veel. Ongelooflijk.
Mijn nieuwe werk, over mijn auto, en zelfs mijn rug. Super bedankt. Ik laat het u weten als de man er aan komt. Liefs.




Ervaring van Vanes met waarzegger Karine   Ervaring van Vanes met waarzegger Karine   Ervaring van Vanes geplaatst op 14 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karine
  Ervaring met waarzegger Karine
  Wat is ze lief en wat kan ze goed invoelen.
Dankjewel lieve Karine. Ik ben blij wat je voorspeld hebt. Heb er vertrouwen in dat het ook uitkomt
Dankjewel voor je mooie reading.
Liefs.




Ervaring van M met waarzegger Karine   Ervaring van M met waarzegger Karine   Ervaring van M geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karine
  Ervaring met waarzegger Karine
  Karine heeft me pas precies verteld hoe iets zou verlopen. Alles is precies zo gegaan als ze zei. Verbazingwekkend.




Ervaring van V met waarzegger Karine   Ervaring van V met waarzegger Karine   Ervaring van V geplaatst op 7 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karine
  Ervaring met waarzegger Karine
  lieve Karine ik bel jou met regelmaat en je zei dat mn ex mij ging betalen en ja hoor vanmorgen stond het geld op mn rekening. hoop dat al het andere ook snel uit komt. je ben voor mij een goed medium. liefs loes.




Ervaring van loes met waarzegger Karine   Ervaring van loes met waarzegger Karine   Ervaring van loes geplaatst op 25 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karine
  Ervaring met waarzegger Karine
  Lieve Karine,

Ik wil nogmaals vertellen dat ik het erg fijn vind om met u mijn persoonlijke zaken re bespreken.
U vertelt mij over de liefde steeds hetzelfde. Wanneer ik het vertrouwen weer even kwijt ben over de dame, dan stelt u mij gerust met de woorden het komt goed. Ik weet dat de kaartjes geen namen zeggen, ik vertrouw op uw intuitie. De voorspellingen over financiele zaken komen bijna altijd uit. Soms vertelt u iets wat ik op dat moment niet kan plaatsen en dan moet ik u later terugbellen omdat het toch heeft plaatsgevonden. Deze bevestigingen geeft mij weer vertrouwen en daar ben ik u hartstikke dankbaar voor. Ik vind u een prettig medium.

Groetjes van de anonieme met de vragen over de buitenlandse vrouw, verzekering e.d.




Ervaring van Anonieme man met waarzegger Karine   Ervaring van Anonieme man met waarzegger Karine   Ervaring van Anonieme man geplaatst op 7 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karine
  Ervaring met waarzegger Karine
  Lieve Karine,

Ik zou je nog laten weten over 22 en 23 april.

Ik ben geslaagd en ik heb mijn contract getekend.
De voorspellingen zijn uitgekomen.
Bedankt.
Liefs, S.




Ervaring van S met waarzegger Karine   Ervaring van S met waarzegger Karine   Ervaring van S geplaatst op 27 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karine
  Ervaring met waarzegger Karine
  Lieve Karine zo,n mooie woorden superlief wat je zei
Stay safe en nogmaals dank u laat je zeker iets weten wat je me voorspelde.




Ervaring van Catherine met waarzegger Karine   Ervaring van Catherine met waarzegger Karine   Ervaring van Catherine geplaatst op 16 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karine
  Ervaring met waarzegger Karine
  Lieve Karine zo mooie woorden superlief wat je zei. Stay safe en nogmaals dank u laat je zeker iets weten wat je me voorspelde.




Ervaring van Catherine met waarzegger Karine   Ervaring van Catherine met waarzegger Karine   Ervaring van Catherine geplaatst op 15 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karine
  Ervaring met waarzegger Karine
  Lieve Karine, iedere keer als ik je bel doe je voorspellingen die uitkomen en zelfs op de dag nauwkeurig. Soms kan ik het even niet plaatsen, maar al snel blijkt dan dat wat je zegt klopt. Je bent een goede steun voor mij en geeft mij oprechte tips en antwoorden. Bedankt voor de mooie consulten en tot gauw horens.




Ervaring van M met waarzegger Karine   Ervaring van M met waarzegger Karine   Ervaring van M geplaatst op 24 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karine
  Ervaring met waarzegger Karine
  Karine heeft mij ongeveer 2 jaar geleden diverse voorspellingen gedaan, alles is uitgekomen. Ongelofelijk wat zij ziet in de verre toekomst. Geweldig.




Ervaring van Jacqueline met waarzegger Karine   Ervaring van Jacqueline met waarzegger Karine   Ervaring van Jacqueline geplaatst op 16 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karine
  Ervaring met waarzegger Karine
  Lieve Karine, dank je wel. Echt spreek je al zo lang en wat jij voorspeld en voorspelde komt uit en is uitgekomen. X.




Ervaring van Me met waarzegger Karine   Ervaring van Me met waarzegger Karine   Ervaring van Me geplaatst op 7 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karine
  Ervaring met waarzegger Karine
  Haar voorspelling is uitgekomen. Na een paar jaar, maar tijd is niet, tien jaar of twee jaar is hetzelfde voor het universum. jammer voor ons niet.




Ervaring van CéCé met waarzegger Karine   Ervaring van CéCé met waarzegger Karine   Ervaring van CéCé geplaatst op 7 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karine
  Ervaring met waarzegger Karine
  Beste Karine,
Hier Inge, ik laat je weten dat de resultaten op school goed waren van mijn dochter, geslaagd op alle vakken, ik ben zeer tevreden.

Groetjes Inge.




Ervaring van Inge met waarzegger Karine   Ervaring van Inge met waarzegger Karine   Ervaring van Inge geplaatst op 30 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karine
  Ervaring met waarzegger Karine
  Je voorspelling is weer uitgekomen.
Ik heb mijn examen gehaald.
Bedankt lieve Karine voor je hulp en steun.




Ervaring van S met waarzegger Karine   Ervaring van S met waarzegger Karine   Ervaring van S geplaatst op 22 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karine
  Ervaring met waarzegger Karine
  Beste Karine, je zei me dat je een zwangerschap ziet dit jaar ik wacht of tot ik bericht ga ontvangen, en dat er geld naar mij toekomt dat is al gebeurd.

En de liefde van mijn dochter met haar vriendje dat ze goed samen passen.

Groetjes tot bels schorpioentje.




Ervaring van schorpioen met waarzegger Karine   Ervaring van schorpioen met waarzegger Karine   Ervaring van schorpioen geplaatst op 2 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzegger-amsterdam.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzegger-amsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegger-amsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegger-amsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden